Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Hvad sker der lokalt

De lokale grupper

Rundt om i landet afholder Whiplashforeningens café-grupper møder for medlemmer og pårørende.

I de fleste café-grupper er der ofte  specialiserede advokater, behandlere, læger eller andre som holder oplæg om fagligt relevante emner. Dette giver det enkelte medlem mulighed for at få svar på mange spørgsmål, og hente ny inspiration.

Find den gruppe, der er tættest på dig ved at bruge
venstre-spalten - her kan du også læse mere om de forskellige lokale grupper 

 

De 5 regioner

 

 

Efterlysning af café bestyrer

Der er mange der ringer til foreningen og efterlyser flere café-grupper fordi det kan være svært at komme afsted, hvis der er langt til den nærmeste café-gruppe. Derfor vil vi spørge om der er nogle af jer der har lyst til, at starte en café-gruppe og vi giver selvfølgelig gåde råd og støtte både med administrativ hjælp og 1.000 kr. til opstarten, men også løbende kan vi hjælpe dig med gode råd, egne erfaringer og tips hvis du måtte ønske det.

Det er helt klart vores erfaring, at det at være sammen med andre ligesindede som kan hjælpe en og det at man selv kan bidrage med viden kan være med til at styrke og ad spore samtidig med, at samvær med andre aflede opmærksomheden fra de daglige smerter - helt klart en win win situation.

Har du spørgsmål eller lyst til at få mere viden om det at drive en café, så er du meget velkommen til at kontakte formand Sara Maria Grau på formand@whiplashforeningen.dk.

 

 

 

 

 

 

Bliv medlem