Vi har tre typer medlemsskaber:

Personligt medlemskab
som et personligt medlem støtter du den gode sag, samtidig med at du får glæde af vores medlemsfordele.

Et personligt medlemskab koster 250 kr. for et år.

Familiemedlemskab
et familie / hustands-medlemskab giver de samme fordele som et Personligt medlemskab, og det koster 325 kr. for et år.

Hvor et Personligt medlemskab dækker én person, dækker familiemedlemskabet to personer, der bor på samme postadresse.

Ved udflugter for hele familien dækker det børnene også. Medlemmer med familiemedlemskab deles om ét Whiplash-Nyt.

Et familiemedlemskab giver begge personer adgang til Whiplashforeningens generalforsamling, hvor hver person kan afgive sin stemme.

Forenings- / Virksomheds-medlemskab
et forenings- / virksomheds-medlemskab giver de samme fordele som et Personligt medlemskab, og det koster 400 kr. for et år.

Hvor et Personligt medlemskab dækker én person, dækker forenings/virksomheds medlemskabet fire personer, der kommer fra samme forening eller virksomhed.

Ved udflugter for hele familien dækker det børnene også.

Et forenings/virksomheds medlemskab giver fire personer adgang til Whiplashforeningens generalforsamling, hvor hver person kan afgive sin stemme.

For at blive medlem skal du indtaste dine oplysninger i Indmeldelsesformularen