12/09-2014

Høring om smertebehandling

Forslag om smertebehandling, som Sundhedsstyrelsen har sendt i høring, er under indflydelse fra ideerne fra TERM og Funktionelle Lidelser.

Per Fink fra Klinikken for Funktionelle Lidelser er en af lægerne, der står bag høringsforslaget, og hans måde at anskue smerter, og patienter med umiddelbart uforklarlige smerter på, har tilsyneladende øvet kraftig indflydelse på høringsforslaget.

Der tales i høringsforslaget blandt andet om kognitiv terapi og psykoedukation samt behandling med antidepressiva - altså psykiatrisk behandling.

Flere politikere har udtalt, at de venter sig meget af høringsforslaget.

Vi er ved at forberede et høringssvar, hvor vi kraftigt vil advare mod de grundtanker, der ligger i høringsforslaget.

Vi må desværre konstatere, at Per Finks metoder er på vej frem - og det er en farlig udvikling.

Du kan se høringsforslaget her

Kender du ikke til TERM - kan du læse mere her