Pas på med TERM og Klinikken For Funktionelle Lidelser!

Vi har i de sidste mange numre af vores medlemsblad Whiplash-nyt  og  på hjemmesiden advaret mod TERM – ligesom vi har beskrevet hvad TERM går ud på, og vi har fortalt om Klinikken for Funktionelle lidelser i Aarhus.

Og vi kan godt forstå, at det kan være vanskeligt at se farerne ved klinikken i Aarhus, for klinikken gør hvad de kan for at se tilforladelige ud.

Vi får stadig henvendelser fra medlemmerne, der eksempelvis spørger: ”Min sagsbehandler foreslår, at jeg kommer til vurdering på Klinikken for Funktionelle Lidelser i Aarhus – og det lyder da meget godt, men hvad siger I?”.

Til de medlemmer, der spørger og til alle jer andre siger vi:

Hold dig væk fra klinikken i Aarhus!

Selvom klinikken arbejder med diagnosen Bodily Distress Disorder, behandler klinikken sine patienter som psykiatriske patienter. På klinikken er man i overordentlig stor risiko for:

• Ikke at kunne få behandling for sine fysiske problemer
  • Ikke at kunne få erstatning (man har ikke en piskesmældsskade, som følge af en ulykke, men er psykisk syg)
  • Blive betragtet som indbildt syg
  • Ikke at kunne få lov til at blive tilset af andre læger
  • Kun at få tilbudt psykofarma
  • At få en psykiatrisk diagnose som man aldrig kan slippe af med igen

Du kan se flere artikler som vi har skrevet om TERM og klinikken i Aarhus i menuen til højre.