Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Nyhedsvisning

04/05-2015

Ny café- gruppe i Stenløse


Ny café-gruppe

i Stenløse i Egedal Kommune på Sjælland
 

Det første møde bliver
tirsdag den 5. maj kl. 11-13 i mødelokalet
på klinikken ”DIN-PAUSE.NU”,
Egedal centeret 3D, 3660 Stenløse.

Tovholderen på den nye gruppe er Sabine, og det er i hendes klinik, mødet finder sted. Sabine vil gerne dele ud af de erfaringer, hun selv har haft med piskesmæld, og derfor lægger hun også gerne lokaler til. Og i stedet for hjemme i
privaten bliver det i hendes klinik, hvor der er god plads – og Sabine understreger, at det i øvrigt intet har med hendes klinik at gøre.

Sabine fik sit første piskesmæld i 2000, og siden har hun fået to mere – ”Det er som om, at der står ’kør op i mig’, bag på min bil”, siger Sabine med et smil. De første to år, efter det første piskesmæld, kunne Sabine ikke arbejde. Men hun kom tilbage
til arbejdet som indretningsarkitekt og måtte siden forlade det. Der har været op- og nedture, og oven i piskesmældene har Sabine fået svær gigt. Derfor begyndte Sabine at læse anatomi og studere alternative behandlingsformer – ”når de andre ikke kunne fortælle mig, hvad der var galt, så måtte jeg jo selv finde ud af det”. I dag er Sabine blandt andet zoneterapeut.

Sabine vil altså meget gerne hjælpe dem, der er nyskadet med piskesmæld ”Det var sådan noget, jeg manglede, da jeg fik mit første piskesmæld – at tale med nogen, der selv havde prøvet det”.

Bor du i nærheden af Stenløse, som ligger ca. 30 km nordvest for København, så kom forbi.
Fremover vil der være møde i Stenløsegruppen
hver den første tirsdag i måneden fra kl. 11-13.

Der er ingen tilmelding, du møder bare op.