Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder

Nyhedsvisning

07/12-2015

OK aftale

Støt Whiplashforeningen hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Whiplashforeningen, hver gang du tanker.

Du støtter Whiplashforeningen med 6 øre for hver liter, du tanker med OK Benzinkortet – uanset hvor du tanker i Danmark. Første gang du har tanket 500 liter, får klubben desuden en ekstra bonus på 250 kr. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Få et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Det er vigtigt at du ved oprettelsen skriver at du vil støtte Whiplashforeningen.

Har du allerede et OK Benzinkort?

Har du et OK Benzinkort i forvejen, kan du nemt få det tilknyttet vores klub. Du skal bare ringe til OK på 70 10 20 33 og oplyse vores klubnavn og dit kortnummer, så støtter du Whiplashforeningen.

Støt lokalsporten ekstra meget

Støt ekstra med el fra OK

Med el fra OK kan du støtte med ekstra 6 øre pr. liter. Og det er nemmere, end du tror. Du skal bare vælge imellem el til fastpris eller variabelpris på www.ok.dk/lokalsporten/el, så klarer OK hele skiftet fra det gamle elselskab til OK.

Støt ekstra medOK Mobil

Du kan støtte med ekstra 6 øre pr. abonnement, hver gang du tanker en liter. Du kan frit vælge den OK Mobilpakke, der passer dig og din familie bedst (dog ikke OK Mobil Basis). Du forhøjer din støtte til vores klub på www.ok.dk/lokalsporten/mobil.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Faarup på 53 63 43 76 eller henrik_faarup@hotmail.com.