Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder

Nyhedsvisning

24/04-2017

Cafémøder

Cafémøder:

Vi mødes næste gang

Søndag 7.maj kl 12.30-14.30

Sted:

Salen, på 1.sal

Frivilligcenter Aarhus,

Grønnegade 80,

8000 Aarhus

Der er fri 2-timers parkering i de omkringliggende gader, samt to frie parkeringspladser nr 6 + 7 under træet inde i gården.

Der er i øvrigt elevator med indgang fra gården. NB: der skal trykkes på dørluk for at aktivere elevator.

Programmet:

- vi hygger og snakket om løst og fast eller noget specifikt vi har på hjertet.

Der er flere sofagrupper, så pårørende har også mulighed for at vælge at sidde for sig og snakke sammen, hvis det er det, der er behov for.

Man er velkommen til at tage en gæst med som endnu ikke er medlem eller komme på egen hånd og se om det er noget for dig.

Hvis ikke-medlemmer har lyst til at komme flere gange, ser vi dog gerne, at de melder sig ind i foreningen og støtter os i at forsætte ligesom de også er velkommen til at donere i vores frivillig donationboks til kaffe/te/kage/frugt

Fremtidige mødedatoer...klik her

Vi har allerede nu reserveret lokalet igen på nedenstående datoer, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke kan ske ændringer, og at vi ikke kan finde på at rykke det til anden dato. Så hold også øje med vores facebookside og facebook-grupper, hvor kommende arrangementer vil blive opslået.

Ingen tilmelding. Mød bare op :)

På Whiplashforeningens Aarhus og omegnslokalgruppes vegne

Maria Henriksen