TILMELD JER NU
Lørdag den 4. september 2021, kl. 10 holder Whiplashforeningen foredrag med forsker, professor, overlæge og sundhedsekspert Bente Klarlund
Bente Klarlund vil ved foredraget tage udgangspunkt i sin bog ”Yngre med årene” og særligt have fokus på betydningen af sundhed for personer, der lever med kroniske smerter.
Det foregår i Seniorhuset, Toldbodgade 5, 5000 Odense, og foredraget varer ca. 2 timer.
Der vil blive serveret drikkevarer under foredraget, og der er efterfølgende sørget for lidt frokost.
Foredraget er gratis og kun for Whiplashforeningens medlemmer, så HUSK at oplyse medlemsnr. ved tilmeldingen.
Er du ikke allerede medlem, kan du stadig nå det. Gå ind og tilmeld dig på Whiplashforeningens hjemmeside www.whiplashforeningen.dk under ”Bliv medlem”. Et personligt medlemskab koster kr. 150,00 for ét år.
Skulle nogle være forhindret i at deltage fysisk, men i stedet have ønske om at deltage virtuelt, kan vi også tilbyde denne løsning. I så fald bedes dette meddelt ved tilmeldingen, og der vil inden foredraget blive sendt en mail med et link til den virtuelle del.
Tilmelding kan ske til mail@whiplashforeningen.dk. Oplys navn, medlemsnr., samt antal deltagere.
SENESTE TILMELDING DEN 23. AUGUST 2021.
Eventuelle spørgsmål om foredraget kan også sendes til ovennævnte mailadresse.
Vi glæder os til at se jer!