I Dagens Medicin kunne vi i går læse, at Liselott Blixt fortsætter som sundhedsordfører, hvis hun genvælges til Folketinget.
”Jeg vil fortsætte med sager, som læger ikke kan lide”, siger hun.
Hun mener, det ikke giver mening at sætte en ny person på posten nu, hvor partiet er gået så meget tilbage ved valget – fra 37 til 16 mandater.
”Så hvis jeg bliver genvalgt, vil jeg fortsætte med at hjælpe, bl.a. patienter med stofskiftesygdomme eller patienter med funktionelle lidelser. Kort sagt alle de områder, som lægerne er sure på mig over”.
Kilde: https://dagensmedicin.dk/liselott-blixt-fortsaetter-som-dfs-sundhedsordfoerer/?fbclid=IwAR37Z54fYLm7d7TE2tRa54CwfqKrxVvbfaxrCMjVimuRPCthwGgu0D_IZYk
Whiplashforeningen ser med stor tilfredshed på Liselott Blixts mulighed for og ikke mindst ønske om at tage kampen op med læger, der efter hendes mening har forsømt en række patienter. Bla. med ”funktionelle lidelser”. Vi håber, at alle de patienter, der hører ind under samlebetegnelsen ”funktionel lidelse” og især whiplashskadede, får deres WHO diagnoser tilbage.
Det har måske hjulpet, at en lang række personer, også whiplashskadede, har opfordret til, at Liselott Blixt fortsætter. Lige nu betragtes hun af mange som ”patienternes mand”.
Se
den nye film ”Nej tak til ”funktionelle lidelser”, som blev lagt ud på hjemmesiden forleden under ”Funktionelle lidelser” i afsnittet ”For fagpersoner” på hjemmesiden.