Fredag den 25. juni 2021 kl. 15.00 vil advokat Marcus Wils Lorenzen og advokatfuldmægtig Kristina Fausing Kylkjær sidde klar på Whiplashforeningens hjemmeside – www.whiplashforeningen.dk – til en spørgetime, hvor foreningens medlemmer kan stille spørgsmål om juridiske problemstillinger inden for erstatnings- og forsikringsretten – fx om en verserende erstatningssag.

Spørgetimen foregår via en chatfunktion på hjemmesiden, og du vil således skriftligt kunne chatte med rådgivningsteamet i én time mellem kl. 15.00-16.00.

Tilbuddet forudsætter medlemskab af Whiplashforeningen, og det vil være et krav, at du oplyser dit medlemsnummer ved første henvendelse i chatten. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind i foreningen via linket http://www.whiplashforeningen.dk/indmeld-dig-her/. Der er tre typer af medlemsskaber; personligt medlemskab (én person for 150 kr./år), Familiemedlemsskab (to personer for 250 kr./år) samt et Foreningens/virksomhedsmedlemskab (fire personer for 350 kr./år). Medlemskab giver – foruden spørgetimen – adgang til foreningens medlemsblad, WhiplashNyt, løbende juridisk- og socialjuridisk rådgivning, foredrag m.v.