To betjente fra Københavns Politi kørte galt under en udrykning til en brand. Det skyldtes formentlig det glatte føre. I en soloulykke rammer de en mur og køres bagefter til undersøgelse på Rigshospitalet. De har formentlig begge fået whiplash.
Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-11-01-betjente-fik-piskesmaeld-da-de-koerte-galt-under-udrykning

4-5 biler stødte sammen i et harmonikasammenstød i morgentrafikken på E45 forleden.
Der står INTET om personskader.
Kilde: https://stiften.dk/artikel/fire-fem-biler-stødt-sammen-uheld-på-e45-påvirker-morgentrafikken

Ofte står der under en notits om en ulykke, at der ikke er sket synlige skader. Hvis der står noget, hvilket det ikke gør i den anden artikel. I den første nævnes dog specifikt whiplash. Betjentenes nakker er formentlig blevet kastet både frem og tilbage, idet de rammer muren. På TV2s Facebookside, har vi henvist de to betjente til Whiplashguiden, hvor de finder råd om, hvordan de skal forholde sig de første 72 timer, hvis deres ulykke mod forventning skulle resultere i fortsatte symptomer. Det samme har vi gjort under den anden artikel, hvis der mod forventning alligevel skulle være sket noget, hvilket ikke er usandsynligt. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at alle potentielt skadede kontakter forsikringsselskaber, egen læge etc. indenfor de første afgørende 72 timer, så alt det, der vil blive brugt imod dem, hvis det ikke sker, og det senere viser sig, at de har fået varige skader, kan det være svært at få videre med et erstatningskrav. Sådan er systemet skruet sammen i dag. Alle er nødt til at være på forkant, hvis de vil være sikre på at få erstatning, hvis de skulle være så uheldige at få varige mén. Og alle er nødt til fra start at antage, det det kan ske, og at de derfor er nødt til at tage deres forholdsregler. Det virker absurd, men igen: Virkeligheden er skruet sammen på en måde, der gør det nødvendigt.
Hører du om et menneske, der har fået whiplash, så husk at henvise til Whiplashguiden, hvor der er hjælp at hente for alle. Det sker for ca. 15.000 mennesker om året.

Se filmen ”Skadet – hvad nu?” og læse hjemmesideteksten under filmen på http://whiplashguiden.dk/nyskadet/skadet-hvad-nu/