Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder

Frivillige

Den absolut største drivkraft i Whiplashforeningen er den frivillige indsats.

Whiplashforeningen drives næsten udelukkende af frivillige – og som oftest er de frivillige selv ramt af en piskesmældsskade. De mange frivillige, som gør forskellen i hele det daglige arbejde, er fordelt rundt om i hele landet og er:

- Koordinatorer i de lokale Café-grupper
- Vejledere
- Professionelle rådgivere
- Administrative hjælpere
- Bestyrelsen

Hvem er de frivillige?
De frivillige er "helt almindelige" mennesker, der gerne vil gøre en indsats for foreningen. Da de fleste frivillige selv er ramt af piskesmæld, har de også dårlige dage - og ikke altid den energi som de kunne ønske sig. Men ofte kan arbejdet gøres hjememfra i et tempo som passer den frivllige. Og man vælger naturligvis selv hvor mget man kan engagere sig i. Nogen lægger meget tid i det frivillige arbejde - andre ofrer måske et par timer om ugen.

Men uden de frivillige ville Whiplashforeningen slet ikke eksistere.

Vi er derfor meget taknemmelige for de frivilliges indsats - og skylder dem en stor tak for det store arbejde som de udfører.

Bliv frivillig